Е-мейл Печат ПДФ

Окаченият таван е едно модерно решение за това как ще изглежда една стая. Той не служи единствено за прикриване на пукнатини, неравности, кабели и други. С своя дизайн (форма, осветление, цветове) дава уют и топлина на помещението.

В зависимост от големината и височината на помещението, окачените тавани могат да бъдат на едно, две и повече нива. Възможността от разчупване на формата му и изработването на различни детайли, позволява постигането на уникални интериорни решения.

Окачен таван от гипсокартон - погледнете страницата за Гипсокартон

Растерни тавани - Този вид тавани са приложими в обекти с повишена влажност, шум и замърсяемост. Със своята минерална структура растерния таван е добър звуко и топло изолатор. Плочите могат безпроблемно да се демонтират и заменят. Това олеснява достъпа до вградените над него инсталации. Този вид тавани предлагат разнообразни възможности за осветление. Специално за тях са разработени осветителни тела, чиято светлина е най-близка до дневната.

Окачените растерни тавани се изработват с пити 60/60см или 120/60см. Голямото им разнообразие, здравина и трайност в комбинация с пожароустойчивост, влагоустойчивост, топло и звуко изолация, бърз и лесен монтаж го прави изключително подходящ за офиси и помещения със специални предназначения.

Тавани Хънтър Дъглас -

Технологията за изработка и професионалното изпълнение на окачени тавани са от изклюяително значение за постигане на максимална ефективност. Необходими са качествени материали и екип от професионалисти. Затова се доверете на фирма Кипарис ВР ООД.


Телефон 0888 95 25 48